Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | அண்ணா நகர் | Anna Nagar |
2 | 2 | சித்தாதிக்காடு ரோடு | Chithathikkadu Road |
3 | 2 | பட்டேல் தெரு | Patel Street |
4 | 2 | திலகர் தெரு | Thilagar Street |
5 | 2 | மேற்பனைக்காடு ரோடு | Merpanaikkadu Road |
6 | 2 | நேதாஜி தெரு | Nethaji Street |
7 | 2 | நேருஜி தெரு | Nehruji Street |
8 | 2 | பர்மா காலனி | Burma Colony |
9 | 3 | தர்மர்கோவில் தெரு | Dharmarkovil Street |
10 | 3 | கைலாஸ் தெரு | Kailash Street |
11 | 4 | காந்திஜி தெரு | Gandhiji Street |
12 | 4 | சார்பதிவாளா் அலுவலக தெரு | Sub Rigister Office Street |
13 | 4 | பாப்பாத்திகுடியிருப்பு | Pappathikudiyiruppu |
14 | 5 | தெற்கு தெரு | South Street |
15 | 5 | ராஜாஜி தெரு | Rajaji Street |
16 | 5 | பாரதி தெரு | Bharathi Street |
17 | 5 | நேருஜி தெரு | Nehruji Street |
18 | 5 | வ.உ.சி. தெரு | V.O.C.Street |
19 | 6 | ஆலடிக்கொல்லை | Aladikkollai |
20 | 7 | கொடிக்கரம்பை | Kodikkarambai |
21 | 7 | வ.உ.சி. தெரு | V.O.C.Street |
22 | 8 | சத்தியமூர்த்தி ரோடு | Sathyamoorthy Road |
23 | 8 | பட்டுக்கோட்டை - அறந்தாங்கி ரோடு | Pattukkottai-Aranthangi Road |
24 | 9 | காமராஜர் தெரு | Kamarajar Street |
25 | 10 | ராஜேந்திரபிரசாத் ரோடு | Rajrndraprasath Road |
26 | 10 | வ.உ.சி. தெரு | V.O.C.Street |
27 | 11 | பட்டுக்கோட்டை - அறந்தாங்கி ரோடு | Pattukkottai-Aranthangi Road |
28 | 11 | வ.உ.சி. தெரு | V.O.C.Street |
29 | 12 | பட்டுக்கோட்டை - அறந்தாங்கி ரோடு | Pattukkottai-Aranthangi Road |
30 | 12 | நரிக்குறவர் காலனி | Narikkuravar Colony |
31 | 13 | வடக்கிக்காடு ரோடு | Vadakkikadu Road |
32 | 13 | திருவள்ளுவர் ரோடு | Thiruvalluvar Road |
33 | 13 | குமரன் ரோடு | Kumaran Road |
34 | 13 | பெரியார் நகர் | Periyar Nagar |
35 | 14 | குமரன் ரோடு | Kumaran Road |
36 | 14 | அரண்மனைக்கொல்லை | Aranmanaikkollai |
37 | 14 | சரபோஜி தெரு | Saraboji Street |
38 | 15 | கித்துவாய் தெரு | Kittuvayai Street |
39 | 15 | முஸ்லீம் தெரு | Mushlim Street |
40 | 15 | பள்ளிவாசல் தெரு | Pallivasal Street |
41 | 15 | கட்டபொம்மன் தெரு | Kattapomman Street |
42 | 15 | அருணாசலதேவர் ரோடு | Arumachaladevar Road |