Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | எம்.டி.சபாபதி தெரு | M.T.SABAPATHY STREET |
2 | 1 | வ.ஊ.சி. தெரு | V.O.C. STREET |
3 | 1 | வீரப்பன் தெரு | VEERAPPAN STREET |
4 | 1 | டைவர்ஷன் ரோடு (வார்டு 1) | DIVERSION ROAD (WARD 1) |
5 | 2 | அண்ணா நகர் | ANNA NAGAR |
6 | 2 | கணபதி தெரு | GANAPATHY STREET |
7 | 2 | ரங்கன் தெரு | RANGAN STREET |
8 | 2 | வி.எஸ்.பிள்ளையார் தெரு | V.S.PILLAIYAR STREET |
9 | 3 | சிவராஜ் நகர் | SIVARAJ NAGAR |
10 | 3 | மாதா கோயில் தெரு | MATHA KOIL STREET |
11 | 3 | ரயில்வே ஸ்டேசன் ரோடு | RAILWAY STATION STREET |
12 | 4 | டைவர்ஷன் ரோடு (வார்டு 4) | DIVERSION ROAD (WARD 4) |
13 | 5 | டைவர்ஷன் ரோடு (வார்டு 5) | DIVERSION ROAD (WARD 5) |
14 | 5 | மாட்டுப்பட்டி தெரு | MATTUPPATTY STREET |
15 | 5 | சன்னதி தெரு | SANNATHI STREET |
16 | 5 | காந்தி ரோடு | GANDHI ROAD |
17 | 6 | சிந்தாதரிப்பேட்டை தெரு | CHINTHATHIRIPETTAI STREET |
18 | 6 | டி.எஸ்.மாலிக் தெரு | T.S. MALLIK STREET |
19 | 6 | நரசிம்மன் தெரு | NARASIMMAN STREET |
20 | 6 | பட்டேல் அல்லாபகஷ் தெரு | PATEL ALLA PAKSH STREET |
21 | 6 | அப்துல் பஷீர் தெரு | ABDUL BASHEER STREET |
22 | 6 | தேரடி தெரு | THERADI STREET |
23 | 6 | ஒற்றைத் தெரு | OTRAI STREET |
24 | 6 | பெருமாள் கோயில் தெரு | PERUMAL KOIL STREET |
25 | 6 | ஆஸ்பிட்டல் தெரு | HOSPITAL STREET |
26 | 7 | பகதூர் தெரு | BAHADOOR STREET |
27 | 7 | அப்துல் குத்தூஸ் தெரு | ABDUL KUTHUS STREET |
28 | 7 | வாலை அப்தூல்லா தெரு | VALAI ABDULLASTREET |
29 | 7 | தாவுத் தெரு | DAVOOD STREET |
30 | 7 | பூக்கார அருணாசலம் தெரு | POOKKARA ARUNACHALAM STREET |
31 | 7 | காதர் பாஷா தெரு | KATHAR BASHA STREET |
32 | 7 | ஜப்பார் தெரு | JAFFAR STREET |
33 | 7 | பஜார் தெரு | BAZZAR STREET |
34 | 7 | பட்டணம் யாகூப் தெரு | PATTANAM YAGOOP STREET |
35 | 8 | மண்டி சுப்பா தெரு | MANDI SUPPA STREET |
36 | 8 | பத்மாபாய் தெரு | PADMABAI STREET |
37 | 8 | இஸ்மாயில் தெரு | ISMAIL STREET |
38 | 8 | அரசிங் தெரு | HARISINGH STREET |
39 | 9 | மேல்சாவடி தெரு | MELSAVADI STREET |
40 | 9 | கீழ்சாவடி தெரு | KEEZH SAVADI STREET |
41 | 9 | கம்பர் தெரு | KAMBAR STREET |
42 | 9 | சென்னு தெரு | CHENNU STREET |
43 | 9 | குருவப்பன் தெரு | GURUVAPPAN STREET |
44 | 9 | மோதீன்பேக் தெரு | MOITHIN BAIG STREET |
45 | 9 | தானிபெருமாள் தெரு | THANI PERUMAL STREET |
46 | 10 | கண்ணன் தெரு (வார்டு 10) | KANNAN STREET (WARD 10) |
47 | 10 | அ.மலையோரம் தெரு | A.MALAYORAM STREET |
48 | 10 | பாரதியார் தெரு | BARATHIAR STREET |
49 | 10 | தக்கோலத்தான் தெரு | THAKKOLATHAN STREET |
50 | 11 | மாயன் தெரு | MAYAN STREET |
51 | 11 | ஆரியன் தெரு | AARYAN STREET |
52 | 11 | அருணாசலம் தெரு | ARUNACHALAM STREET |
53 | 11 | பச்சியப்பன் தெரு | PACHIAPPAN STREET |
54 | 11 | கண்ணன் தெரு (வார்டு 11) | KANNAN STREET (WARD 11) |
55 | 12 | காமராஜர் தெரு | KAMARAJAR STREET |
56 | 12 | பொன்னுசாமி தெரு-3 | PONNUSAMY STREET-III |
57 | 12 | பொன்னுசாமி தெரு-1 | PONNUSAMY STREET-I |
58 | 12 | பொன்னுசாமி தெரு-2 | PONNUSAMY STREET-II |
59 | 12 | தம்பு தனுசு தெரு | THAMBU DANUSU STREET |
60 | 13 | அப்பாவு தெரு | APPAVU STREET |
61 | 13 | போலாட்சியம்மன் கோயில் தெரு | POLATCHIAMMAN KOIL STREET |
62 | 13 | வாசுஸ்ரீராமுலு தெரு | VASU SRIRAMULU STREET |
63 | 13 | தியாகி காசிமல்லி தெரு | THIAGI KASIMALLI STREET |
64 | 13 | புது மசூதி தெரு | PUTHU MASOOTHI STREET |
65 | 13 | கன்னிகாபரமேஸ்வரி தெரு | KANNIGA PARAMESHWARY STREET |
66 | 13 | அப்துல் சுபான் தெரு | ABDUL SUBAN STREET |
67 | 13 | அப்துல் சுக்கூர் தெரு | ABDUL SUKKOOR STREET |
68 | 13 | காமாட்சியம்மன் கோயில் தெரு | KAMATCHIAMMAN KOIL STREET |
69 | 14 | கான்டிராக்டர் தொந்து தெரு | CONTRACTOR THONTHU STREET |
70 | 14 | சின்னமுனியன் தெரு | CHINNAMUNIAN STREET |
71 | 14 | சுபேதார் தெரு | SUBEDHAR STREET |
72 | 14 | வேங்கடத்தான் தெரு | VENGADATHAN STREET |
73 | 15 | புதுப்பேட்டை தெரு | PUDHUPETTAI STREET |
74 | 15 | அங்காளம்மன் கோயில் தெரு | ANKALAMMAN KOIL STREET |
75 | 15 | டி.ஆர். நடேசன் தெரு | T.R.NATESAN STREET |
76 | 16 | அங்காளபரமேஸ்வரி தெரு | ANKALA PARAMESHWARY STREET |
77 | 16 | பாலகண்ணையன் தெரு | BALAKANNAIAN STREET |
78 | 16 | நேரு தெரு | NEHRU STREET |
79 | 17 | கோவிந்தசாமி தெரு | GOVINDHASAMY STREET |
80 | 17 | பி.ஏ.சின்னாப்பா தெரு | P.A.CHINNAPPA STREET |
81 | 17 | ஜல்லியன் தெரு | JALLIAN STREET |
82 | 18 | பெரியார் தெரு | PERIYAR STREET |
83 | 18 | பெரியார் ரோடு | PERIYAR ROAD |
84 | 18 | ராஜாஜி தெரு | RAJAJI STREET |
85 | 18 | பாரதிதாசன் தெரு | BARATHIDASAN STREET |
86 | 18 | ஈஸ்வரன் கோயில் தெரு | ESHWARAN KOIL STREET |