Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | சண்முகநகரம் | Shanmuganagaram |
2 | 1 | கிருஷ்ணன் கோவில் தெரு | Krishnan Koil Street |
3 | 1 | மேல சாத்தான்குளம் | West Sathankulam |
4 | 2 | பங்களா தெரு | Bungalow Street |
5 | 2 | மேல ரத வீதி | West Car Street |
6 | 2 | அரசடி விநாயகர் கோவில் தெரு | Arasadi Vinayagar Koil Street |
7 | 2 | நடுத் தெரு | Middle Street |
8 | 2 | வடக்கு மாட வீதி | North Mada Street |
9 | 2 | சாமி சன்னதி தெரு | Samy Sannathy Street |
10 | 2 | குத்துக்கல் தெரு | Kuthukkal Street |
11 | 2 | இடக்குடி தெரு | Edakkudi Street |
12 | 2 | வடக்கு ரத வீதி | North Car Street |
13 | 3 | சாயக்காரத் தெரு | Sayakkara Street |
14 | 3 | மறக்குடி தெரு | Marakkudi Street |
15 | 3 | கொல்லர் முடுக்கு | kollar Mudukku |
16 | 3 | வடக்கு தெரு | North Street |
17 | 3 | வடக்கு பள்ளிவாசல் தெரு | North Pallivasal Street |
18 | 3 | தட்டார் மேலத் தெரு | Thattar West Street |
19 | 3 | இட்டமொழி ரோடு 1 | Ittamozhi Road 1 |
20 | 4 | தச்சர் தெரு | Thatchar Street |
21 | 4 | கீழ ரத வீதி | East Car Street |
22 | 4 | நாசரேத் ரோடு | Nazareth Road |
23 | 4 | உதய மார்த்தாண்ட விநாயகர் கோவில் தெரு | Udaya Marthanda Vinayagar Koil Street |
24 | 4 | மெயின் ரோடு 2 | Main Road 2 |
25 | 5 | காலனி 1ம் தெரு | Colony 1 Street |
26 | 5 | காலனி 2ம் தெரு | Colony 2 Street |
27 | 5 | காலனி 3ம் தெரு | Colony 3 Street |
28 | 5 | ஆர் சி கீழத் தெரு | R C East Street |
29 | 5 | பத்திரகாளியம்மன் கோவில் தெரு | Pathirakaliamman Koil Street |
30 | 5 | வடுகச்சி அம்மன் கோவில் தெரு | Vadukatchiamman Koil Street |
31 | 6 | ஆர் சி சன்னதி தெரு | R C Sannathy Street |
32 | 6 | சவரிமுத்து நாடார் தெரு | Savarimuthu Nadar Street |
33 | 6 | விரிப்போட்டார் தெரு | Viripottar Street |
34 | 6 | பழைய வேதக் கோவில் தெரு | Old Veda Koil Street |
35 | 6 | அப்பாவு நாடார் தெரு | Appavu Nadar Street |
36 | 6 | மெயின் ரோடு 1 | Main Road 1 |
37 | 7 | பிள்ளையார் கோவில் தெரு | Pillayar Koil Street |
38 | 7 | செக்கடி புது தெரு | Chekkadi Puthu Street |
39 | 7 | அருணாசல செட்டியார் தெரு | Arunachalla Chettiyar Street |
40 | 7 | பிள்ளையார் சன்னதி தெரு | Pillayar Sannathy Street |
41 | 7 | கரையாளர் குடியேற்று | Karayalar Kudiyetru |
42 | 7 | புதுவேதக் கோவில் வடக்கு தெரு | Puthu Veda Koil North Street |
43 | 7 | அழகம்மன் கோவில் தெரு | Alagamman Koil Street |
44 | 7 | அழகம்மன் கோவில் ஆதிதிராவிடர் குடியிருப்பு | Alagamman Koil Athidravidar Kudiyiruppu |
45 | 8 | குலசை ரஸ்தா | Kulasai Rastha |
46 | 8 | பழைய மீன்கடை தெரு | Old Fish Market Street |
47 | 8 | தட்டார் புதுத் தெரு | Thattar New Street |
48 | 8 | சொக்கலிங்கபுரம் | Chokkalingapuram |
49 | 8 | ஜெபஞானபுரம் | Jebaganapuram |
50 | 8 | தட்டார் தெற்கு தெரு | Thattar South Street |
51 | 9 | தச்சமொழி முத்தாரம்மன் கோவில் தெரு | Thatchamozhi Mutharamman Koil Street |
52 | 9 | செட்டியார் கீழத் தெரு | Chettiyar East Street |
53 | 9 | பெருமாள் சாமி கோவில் தெரு | Perumal Samy Koil Street |
54 | 9 | பண்டாரஞ்செட்டிவிளை | Pandaranchettivilai |
55 | 9 | செட்டியார் நடுத்தெரு | Chettiyar Middle Street |
56 | 9 | செட்டியார் தெற்குத் தெரு | Chettiyar South Street |
57 | 10 | தைக்கா தெரு | Thaikka Street |
58 | 10 | அரிசி கடை தெரு | Rice Shop Street |
59 | 10 | ஓடைக்காரத் தெரு | Odaikkara street |
60 | 10 | கொத்துவாபள்ளிவாசல் தெரு | KothuvaPallivasal Street |
61 | 10 | முகம்மதியார் மேலத் தெரு | Muhamathiyar West Street |
62 | 10 | செல்வ விநாயகர் கோவில் தெரு | Selva Vinayagar Koil Street |
63 | 11 | பண்டாரபுரம் ரஸ்தா | Pandarapuram Rastha |
64 | 11 | மாதாங்கோவில் தெரு | Mathankoil Street |
65 | 11 | வீர குமார பிள்ளை தெரு | Veerakumara Pillai Street |
66 | 11 | கீழ ரத வீதி 1 | East Car Street 1 |
67 | 11 | தெற்கு ரத வீதி | South Car Street |
68 | 11 | அம்மன் சன்னதி தெரு | Amman Sannathy Street |
69 | 12 | இட்டமொழி ரோடு 2 | Ittamozhi Road 2 |
70 | 13 | தட்டார் மடம் ரஸ்தா | Thattar Madam Rastha |
71 | 13 | ஆசீர்வாதபுரம் 1 | Asirvathapuram 1 |
72 | 13 | ஆசீர்வாதபுரம் 2 | Asirvathapuram 2 |
73 | 13 | வீர இடக்குடி தெரு 1 | Veeraidakkudi Street 1 |
74 | 13 | வீர இடக்குடி தெரு 2 | Veeraidakkudi Street 2 |
75 | 14 | மாணிக்கவாசகபுரம் 1 | Manikkavasagapuram 1 |
76 | 14 | தச்சமொழி நாடார் தெரு | Thachamozhi Nadar Street |
77 | 14 | தச்சமொழி நாடார் தெற்கு தெரு 4 | Thachamozhi Nadar South Street 4 |
78 | 14 | தச்சமொழி நாடார் தெற்கு தெரு 1 | Thachamozhi Nadar South Street 1 |
79 | 14 | தச்சமொழி நாடார் தெற்கு தெரு 2 | Thachamozhi Nadar South Street 2 |
80 | 14 | தச்சமொழி நாடார் தெற்கு தெரு 3 | Thachamozhi Nadar South Street 3 |
81 | 14 | தச்சமொழி நாடார் தெரு 1 | Thachamozhi Nadar Street 1 |
82 | 15 | தச்சமொழி காலனி | Thachamozhi Colony |
83 | 15 | முதலூர் ரோடு | Mudalur Road |
84 | 15 | தோப்புவளம் ரோடு | Thoppuvalam Road |
85 | 15 | மாணிக்கவாசகபுரம் | Manikkavasagapuram |