Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | பரிசல் துறை வீதி (இந்திரா நகர்) | Parisaldurai Street (Indra Nagar) |
2 | 1 | மணீஸ் காலனி | Manees Colony |
3 | 1 | விநாயகர் கோவில் வீதி | Vinayagar Kovil Street |
4 | 2 | உலியூர் | Uliur |
5 | 2 | காந்தவயல் | Gandhavayal |
6 | 2 | சுப்பையா வீதி | Subbia Street |
7 | 2 | இளங்கோவடிகள் வீதி | Elangoadigal Street |
8 | 3 | பாரதி நகர் | Bharathi Nagar |
9 | 3 | லெனின் வீதி | Lenin Street |
10 | 4 | இளங்கோவடிகள் வீதி மேற்கு | Elangoadigal Street West |
11 | 4 | கோவிந்தனூர் | Govindanur |
12 | 4 | கே.ஜி.என். நகர் | K.G.N.Nagar |
13 | 4 | பாரதியார் வீதி | Bharathiyar Street |
14 | 4 | சௌண்டம்மன் கோவில் வீதி | Sowdamman Kovil Street |
15 | 4 | நாராயணசாமி வீதி | Narayanasamy Street |
16 | 4 | ராமர் கோவில் வீதி | Ramar Kovil Street |
17 | 5 | அம்பேத்கார் நகர் | Ambedkar Nagar |
18 | 5 | நாவலர் வீதி | Navalar Street |
19 | 6 | சௌடேஸ்வரி நகர் | Sowdeshwari Nagar |
20 | 6 | பிள்ளையார் கோவில் வீதி | Pillaiyar Kovil Street |
21 | 6 | வீராசாமி வீதி மேற்கு | Veerasamy Street West |
22 | 6 | வீராசாமி வீதி கிழக்கு | Veerasamy Street East |
23 | 7 | மேற்கு வீதி | Merku Street |
24 | 7 | பள்ளிவாசல் வீதி | Pallivasal Street |
25 | 7 | நடு வீதி | Nadu Street |
26 | 7 | மாரியம்மன் கோயில் வீதி | Mariamman Kovil Street |
27 | 7 | ஓய்வு விடுதி பாதை | Rest House Street |
28 | 7 | எஸ்.கே. கார்டன் | S.K.Garden |
29 | 7 | சுப்பிரமணியர் கோயில் வீதி | Subramaniyar Kovil Street |
30 | 7 | பரிசல்துறை வீதி | Parisalthurai Street |
31 | 7 | கீரின் பாரடைஸ் | Green Paradise |
32 | 8 | காந்தி வீதி | Gandhi Street |
33 | 8 | கென்னடி வீதி | Kennadi Street |
34 | 8 | ஆதவன் அம்பாள் நகர் | Aadhavan Ambal Nagar |
35 | 8 | நேரு வீதி | Nehru Street |
36 | 9 | சித்தார்த்தர் வீதி | Siddarthar Street |
37 | 9 | வடக்கு கம்பம் வீதி | North Kambam Street |
38 | 10 | அண்ணா நகர் | Anna Nagar |
39 | 11 | வடக்கு கம்பம் வீதி கிழக்கு | North Kambam Street East |
40 | 11 | தெற்கு கம்பம் வீதி | South Kambam Street |
41 | 12 | மயானத்துறை வீதி | Mayanathurai Street |
42 | 12 | படகுத்துறை வீதி வடக்கு | Padaguthurai Street North |
43 | 12 | படகுத்துறை வீதி தெற்கு | Padaguthurai Street South |
44 | 12 | விஜபி நகர் | V.I.P.Nagar |
45 | 12 | பிள்ளையார் கோயில் வீதி | Pillaiyar Kovil Street |
46 | 13 | மகாத்மா காந்தி வீதி | Mahatmagandhi Street |
47 | 13 | அண்ணா வீதி | Anna Street |
48 | 14 | நேரு வீதி | Nehru Street |
49 | 14 | கிழக்கு வீதி | Killku Street |
50 | 14 | ஊரம்மன்கோயில் வீதி | Oramman Kovil Street |
51 | 14 | சௌடம்மன்கோயில் வீதி | Sowdamman Kovil Street |
52 | 15 | ச-மே ரோடு தென் மேற்கு வீதி | Sathy Mettupalayam Road south West Street |
53 | 16 | ச- மே ரோடு வடகிழக்கு வீதி | Sathy Mettupalayam Road North East Street |
54 | 16 | ஜீவா நகர் (பால் கூட்டுறவு சங்கம் முதல் கோயில் வரை) | Jeeva Nagar (Milk Society to Kovil) |
55 | 16 | வஉசி நகர் முதல் வீதி
| V.O.C.Nagar I st Street
|
56 | 17 | ஜீவா நகர் | Jeeva Nagar |
57 | 17 | வஉசி நகர் 7வது வீதி | V.O.C.Nagar 7 th Street |
58 | 18 | ச-மே ரோடு தென்கிழக்கு வீதி | Sathy Mettupalayam south East Street |