Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | காமாட்சியம்மன் கோவில் வீதி | Kamatchiamman Kovil Veethi |
2 | 1 | அரிஜனா காலனி | Arijana Colony |
3 | 1 | லட்சுமி நகர் | Lakshmi Nagar |
4 | 1 | விநாயகா வில்லேஜ் | Vinayaga Village |
5 | 1 | பள்ளிவாசல் வீதி | Pallivasal Veeth |
6 | 1 | இ.எம்.நகர் | EM Nagar |
7 | 1 | பிரம்மபுத்திரா நகர் | Prammaputhira Nagar |
8 | 1 | பிள்ளையார் கோவில் வீதி | Pillaiyar Kovil Veethi |
9 | 2 | அணைப்புதூர் | Anaipudhur |
10 | 2 | ஜே.ஜே. நகர் | JJ Nagar |
11 | 2 | வயக்காடு | Vayakkadu |
12 | 2 | ஸ்ரீ விஜிவி கார்டன் | Sri VGV Garden |
13 | 2 | அழகாபுரி நகர் | Alagapuri Nagar |
14 | 3 | திருநீலகண்டர் வீதி 2வது | Thiruneelakandar Veethi 2nd Street |
15 | 3 | அண்ணா நகர் | Anna Nagar |
16 | 3 | அன்பு நகர் | Anbu Nagar |
17 | 3 | ரிதம் அவென்யூ | Ritham Avenue |
18 | 3 | எஸ்ஆர்எம் லே அவுட் | SRM Lay out |
19 | 3 | ரெடிஸ் அவென்யூ | Redis Avenue |
20 | 4 | மெயின் வீதி | Main Veethi |
21 | 4 | அண்ணா வீதி | Anna Veethi |
22 | 4 | திருநீலகண்டர் வீதி விரிவு | Thiruneelakandar Veethi Virivu |
23 | 5 | துரைசாமி நகர் | Duraisamy Nagar |
24 | 5 | துரைசாமி நகர் விரிவு | Duraisamy Nagar Virivu |
25 | 5 | ராஜிவ் காந்தி நகர் | Rajiv Gandhi Nagar |
26 | 5 | அரிஜனா காலனி | Arijana Colony |
27 | 6 | திருநீலகண்டர் வீதி முதல் | Thiruneelakandar Veethi 1st Street |
28 | 6 | சரண்டாப் ரெசிடென்சி | Sarantop Residency |
29 | 6 | எஸ்வி கார்டன் | SV Garden |
30 | 6 | முல்லை நகர் | Mullai Nagar |
31 | 6 | தன்வர்சினி அவென்யூ | Dhanvarsini Avenue |
32 | 6 | ஏவிபி லட்சுமியம்மாள் லே அவுட் | AVP Lakshmiyammal Lay out |
33 | 6 | டாக்டர் எம்ஜிஆர் நகர் | Doctor MGR Nagar |
34 | 6 | ஸ்ரீ மகாலட்சமி நகர் | Sri Mahalakshmi Nagar |
35 | 6 | என்எஸ்பி நகர் | NSP Nagar |
36 | 6 | விநாயாக கார்டன் | Vinayaga Garden |
37 | 7 | சன்னதி வீதி | Sannathi Veethi |
38 | 7 | ஜீவா வீதி | Jeeva Veethi |
39 | 7 | ஸ்ரீ ராகவேந்திரா நகர் | Sri Ragavendra Nagar |
40 | 7 | அகில் நகர் | Akil Nagar |
41 | 7 | சன்னதி வீதி விரிவு | Sannathi Veethi Virivu |
42 | 7 | 15 வேலம்பாளையம் காமாட்சியம்மன் நெசவாளர் காலனி | 15 Velampalayam Kamatchiamman Nesavalar Colony |
43 | 7 | ஆர்ஜி கார்டன் | RG Garden |
44 | 7 | நெசவாளர் காலனி விரிவு | Nesavalar Colony Viruvu |
45 | 8 | கணியாம்பூண்டி வீதி | Kaniyampoondi Veethi |
46 | 8 | வெங்கடேஸ்வரா நகர் | Venkateswara Nagar |
47 | 8 | அம்மன் நகர் | Amman Nagar |
48 | 8 | மகாலட்சுமி நகர் | Mahalakshmi Nagar |
49 | 8 | பழனியப்பா நகர் | Palaniyappa Nagar |
50 | 8 | காமாட்சி நகர் | Kamatchi Nagar |
51 | 8 | சொர்ணபுரி ரிச்லேண்ட் | Sornapuri Richland |
52 | 8 | ஜெகநாதான் நகர் | Jaganathan Nagar |
53 | 8 | சிவ சக்தி நகர் | Siva Sakthi Nagar |
54 | 9 | சபரி புரம் | Sapari puram |
55 | 9 | சபரி நகர் | Sapari Nagar |
56 | 9 | சூர்யா நகர் | Surya Nagar |
57 | 9 | குறிஞ்சி நகர் | Kurunji Nagar |
58 | 9 | அனுகிரஹா ரெசிடென்சி | Anukiraga Residency |
59 | 9 | ஸ்வகதா ரெசிடென்சி | Swagatha Residency |
60 | 9 | காந்திஜி வீதி | Gandhiji Veethi |
61 | 9 | பாலாஜி நகர் | Balaji Nagar |
62 | 9 | பாலாஜி நகர் விரிவு | Balaji Nagar Virivu |
63 | 9 | செந்தில் நகர் | Senthil Nagar |
64 | 9 | அம்பாள் நகர் | Ambal Nagar |
65 | 9 | கணபதி நகர் | Ganapathi Nagar |
66 | 9 | ஈடன் கார்டன் | Etan Garden |
67 | 9 | ஜே.வி.கார்டன் | JV Garden |
68 | 9 | ராமநாதபுரம் வீதி | Ramanathapuram Veethi |
69 | 9 | விநாயகா வீதி | Vinayaga Veethi |
70 | 9 | காமராஜ் வீதி | Kamaraj Veethi |
71 | 9 | டாப் லைன் | Top line |
72 | 10 | கள்ளப்பச்சி வீதி | Kallappatchi Veethi |
73 | 10 | ஐஸ்வர்யா கார்டன் | Iswarya Garden |
74 | 10 | ஜெயின் பாம் எண்டோமஸ் | Jain Farm yendomas |
75 | 10 | திருப்பூர் குமரன் நெசவாளர் காலனி | Thiruppur Kumarn Nesavalar Colony |
76 | 10 | வெற்றிவேல் நகர் | Vetrivel Nagar |
77 | 10 | சுகம் நெஸ்டில் | Sugam Nestil |
78 | 10 | கேஆர்ஜி லே அவுட் | KRG lay Out |
79 | 10 | ஜேஜே நகர் | J J Nagar |
80 | 10 | தில்லை நகர் | Thillai Nagar |
81 | 10 | விபி சித்தன் நகர் | VP Chitthan Nagar |
82 | 10 | முல்லை நகர் | Mullai Nagar |
83 | 10 | ஜெயம் கார்டன் | Jayam Garden |
84 | 10 | குன்னாங்கல் காடு | Kunnangal Kadu |
85 | 11 | பாரதி நகர் 2வது வீதி | Bharathi Nagar 2nd Street |
86 | 12 | காமாட்சியம்மன் நெசவாளர் காலனி | Kamatchiamman Nesavalar Colony |
87 | 12 | எம்ஜிஆர் நகர் | MGR Nagar |
88 | 12 | கணபதி நகர் | Ganapathi Nagar |
89 | 12 | குமரன் காலனி விரிவு | Kumaran Colony Virivu |
90 | 12 | பழனியப்பா நகர் | Palaniyappa Nagar |
91 | 12 | சுகம் ரெசிடென்சி | Sugam Residency |
92 | 12 | நியூ ஆர்ஜி அவென்யூ | New RG Avenue |
93 | 12 | குறிஞ்சி அவென்யூ | Kurunji Avenue |
94 | 13 | ராதாகிருஷ்ணா வீதி 2 | Radhakrishna Veethi 2nd Street |
95 | 13 | ராம் நகர் | Ram Nagar |
96 | 13 | எஸ்என்ஜி நகர் | SNG Nagar |
97 | 14 | செல்வ விநாயகா வீதி | Selva Vinayagar Veethi |
98 | 14 | பத்மாவதி நகர் | Padmavathi Nagar |
99 | 14 | நீலக்காடு | Neelakkadu |
100 | 14 | பாரதி நகர் 1 வது வீதி | Bharathi Nagar 1st Street |
101 | 14 | குமரன் காலனி | Kumarn Colony |
102 | 15 | அம்பேத்கார் நகர் | Ambethkar Nagar |
103 | 15 | பட்டேல் வீதி | Patel Veethi |
104 | 15 | கஸ்தூரிபாய் வீதி | Kasthuribai Veethi |
105 | 15 | கம்பர் வீதி | Kambar Veethi |
106 | 15 | அண்ணா நகர் | Anna Nagar |
107 | 15 | ராதாகிருஷ்ணா வீதி 1 | Radhakrishna Veethi 1st street |