Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | தொண்டாமுத்துர் ரோடு | Thondamuthur Main Road |
2 | 1 | சுந்தரவேணி நகர் | Sundaraveni Nagar |
3 | 1 | ஷோபா எமரால்டு | Sobha Emerald |
4 | 1 | ராஜ் அவின்யூ | Raju Avenue |
5 | 1 | மருதப்ப நகர் | Maruthappa Nagar |
6 | 1 | காசி கருப்பண்ண கவுண்டர் வீதி | Kasi Karuppanna Gounder Street |
7 | 1 | கருப்பண்ண கவுண்டர் வீதி | Karuppanna Gounder Street |
8 | 1 | கே.வி.பி நகர் | KVP Nagar |
9 | 1 | அன்பு நகர் | Anbu Nagar |
10 | 2 | நஞ்சப்பகவுண்டர் வீதி | Nanjappa Gounder Street |
11 | 2 | ஊர்க்கவுண்டர் வீதி | Oor Gounder Street |
12 | 2 | சாமைய்யர் வீதி | Samaiyer Street |
13 | 2 | மருதப்ப கவுண்டர் வீதி | Maruthappa Gounder Street |
14 | 2 | ஸ்ரீநகர் | Sri Nagar |
15 | 2 | சின்னத்தம்மன் நகர் | Chinnathamman Nagar |
16 | 2 | காயத்திரி நகர் பேஸ்-2 | Gayathiri Nagar Phase - II |
17 | 3 | மண்னுடையார் வீதி | Mannudaiyar Street |
18 | 3 | மாரியம்மன் கோவில் வீதி | Mariyamman Koil street |
19 | 3 | ஸ்ரீராம் கார்டன் | SriRam Garden |
20 | 3 | மருதப்ப கவுண்டர் தோட்டம் | Maruthappa Gounder Thottam |
21 | 4 | எப்சிஐ காலனி | FCI Colony |
22 | 4 | வி.கே.வி ஸ்ரீநகர் | VKV Sri Nagar |
23 | 4 | சர்வமங்கள் | Sarvamangal |
24 | 5 | கணபதி பண்ணாடி வீதி | Ganapathy Pannadi street |
25 | 5 | அன்னபூர்ணா தோட்டம் | Annapoorna Thottam |
26 | 5 | பெரிய பண்ணாடி வீதி | Periya Pannadi Street |
27 | 5 | அங்கபண்ணாடி வீதி | Angapannadi Street |
28 | 5 | எம்ஜிஆர் நகர் | MGR Nagar |
29 | 5 | அழகிரி சந்து | Alagiri Lane |
30 | 5 | விடிஎஸ் நகர் | VTS Nagar |
31 | 6 | நாகராஜபுரம் முதல் தெரு | Nagarajapuram Ist Street |
32 | 6 | நாகராஜபுரம் இரண்டாம் தெரு | Nagarajapuram IInd Street |
33 | 6 | வெள்ளிங்கிரி வீதி | Vellingiri Street |
34 | 6 | அம்மன் நகர் | Amman Nagar |
35 | 6 | மட்டைசாலை பகுதி | Mattaisalai Street |
36 | 6 | மனோஜ் நகர் | Manoj Nagar |
37 | 7 | சத்தியா நகர் தோட்டசாலை | Sathya Nagar and Thottasalai |
38 | 7 | வர்ஷினி கார்டன்ஸ் | Varshinin Gardens |
39 | 8 | பழனியப்பன் வீதி | Palaniyappan Street |
40 | 8 | காரமடை வீதி | karamadai Street |
41 | 8 | நஞ்சப்பகவுண்டர் வீதி | Nanjappa Gounder Street |
42 | 8 | ராஜன் நகர் | Rajan Nagar |
43 | 9 | பழைய பிள்ளையார் கோவில் வீதி | Old Pillaiyar Koil Street |
44 | 9 | பெருமாள் கோவில் வீதி | Perumal Koil Street |
45 | 10 | மாரப்ப கவுண்டர் சந்து | Marappa Gounder Lane |
46 | 10 | வெள்ளிங்கிரி கவுண்டர் வீதி | Vellingiri Gounder
Street |
47 | 10 | பெரமாண்ட கவுண்டர் சந்து | Peramanda Gounder Street |
48 | 10 | சங்கரநாயுடு சந்து | Sankara Naidu Lane |
49 | 10 | வெங்கிடுசாமி நாயடு சந்து | Venkidusamy Naidu Lane |
50 | 10 | ரங்கமுப்பன் வீதி | Rangamooppan Street |
51 | 10 | பாஸ்யம் நாயுடு வீதி | Basyam Naidu Street |
52 | 10 | பிஎஸ்ஜி ரங்கசாமி நகர் வேடபட்டி | PSG Rangasamy Nagar, Vedapatti |
53 | 10 | பேரூர் ரோடு | Perur Road |
54 | 10 | கே.கே நகர் | K.K Nagar |
55 | 10 | சரவணா நகர் | Saravana Nagar |
56 | 10 | வி.கே.எஸ் நகர் | VKS Nagar |
57 | 10 | எத்திராஜ் லேஅவுட் | Ethiraj Layout |
58 | 11 | பெருமாள் நாயுடு லேஅவுட் | Perumal Naidu Layout |
59 | 12 | அய்யாவு நகர் | Ayyavu Nagar |
60 | 12 | வன்னியம்பாளையம் ரோடு | Vanniampalayam Road |
61 | 12 | தேவேந்திர வீதி | Devendra Street |
62 | 12 | கோழிப்பண்ணைத் தோட்டம் | Kozhipannai Thottam |
63 | 13 | பி.எஸ்.ஜி ரங்கசாமி நகர் | PSG Rangasamy Nagar |
64 | 13 | ரோஸ் கார்டன் | Rose Garden |
65 | 13 | மருதப்பபுரம் ஆசிரியர் காலனி | Maruthappapuram Teachers Colony |
66 | 14 | கார்டன் சிட்டி | Garden City |
67 | 15 | காந்தி வீதி | Gandhit Street |
68 | 15 | கருணாநிதி வீதி | karunanithi Street |
69 | 15 | அண்ணா வீதி | Anna Street |
70 | 15 | எம்.ஜி.ஆர் வீதி | MGR Street |
71 | 15 | ஜே.ஜே. வீதி | J.J Street |
72 | 15 | கிரீன் சிட்டி | Green City |
73 | 15 | அருணாச்சலம் லேஅவுட் | Arunachalam Layout |
74 | 15 | ராஜீவ் வீதி | Rajiv Street |
75 | 15 | ராகவேந்திரா கார்டன் | Ragavendra Garden |
76 | 15 | பேரூர் ரோடு ஆண்டிபாளையம் | Perur Road Andipalayam |