Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | மல்லப்பாளையம் | MALLAPPALAYAM |
2 | 1 | மலர் நகர் | MALAR NAGAR |
3 | 1 | மறவர் தெரு | MARAVAR STREET |
4 | 1 | சாந்தி நகர் | SHANTHI NAGAR |
5 | 1 | கே.எஸ்.எம்.நகர் | K.S.M NAGAR |
6 | 2 | ஆற்றங்கரை தெரு | ATRANGKARAI STREET |
7 | 2 | லயன் கரை | LIAN KARAI |
8 | 2 | புளியந்தோப்பு | PULIYANTHOPPU |
9 | 2 | புது ரோடு | NEW ROAD |
10 | 2 | பழனிவேல் நகர் | PALANIVEL NAGAR |
11 | 2 | கோவிந்தசாமி நகர் | GOVINDASAMY NAGAR |
12 | 2 | புது அக்ரஹாரம் | NEW AGRAHARAM |
13 | 2 | பெரியார் காலனி | PERIYAR COLONY |
14 | 3 | திருமஞ்சன வீதி | THIRUMANJANA VEETHI |
15 | 3 | ஊமச்சி படுகை | UMATCHI PADUGAI |
16 | 3 | ஸ்ரீராம் நகர் | SRIRAM NAGAR |
17 | 3 | எம்.ஜி.ஆர் நகர் | M.G.R. NAGAR |
18 | 4 | வடக்கு வீதி கீழ்பாகம் | NORTH STREET KEELPAGAM |
19 | 4 | கீழத் தெரு சந்து | EAST STREET LANE |
20 | 4 | அறிஞர் அண்ணா கூட்டுறவு நகர் | ARIGHAR ANNA CO-OPERATIVE NAGAR |
21 | 4 | வடக்கு வீதி கீழ்பாகம்(கீழத் தெரு) | NORTH STREET KEELPAGAM (EAST STREET) |
22 | 5 | எலுமிச்சங்காபாளையம் மேலத் தெரு | ELUMICHANGAPALAYAM MELA STREET |
23 | 5 | அரசலாறு வழிநடப்பு (ராஜாராம் காலனி) | ARASALARU VAZHI NADAPPU(RAJARAM COLONY) |
24 | 6 | எலுமிச்சங்காபாளையம் கீழத் தெரு | ELUMICHANGAPALAYAM EAST STREET |
25 | 6 | பாரதி நகர் | BHARATHI NAGAR |
26 | 6 | அன்பரசி நகர் | ANBARASI NAGAR |
27 | 7 | மிஷின் தெரு | MISHIN STREET |
28 | 7 | நியூ லெட்சுமி நகர் | NEW LAKSHMI NAGAR |
29 | 7 | சிவஜோதி நகர் | SIVAJOTHI NAGAR |
30 | 7 | மணிமேகலை நகர் | MANIMEKALAI NAGAR |
31 | 7 | ஆதி நகர் | ADHI NAGAR |
32 | 7 | நூர் நகர் | NOOR NAGAR |
33 | 7 | பாக்டரி ரோடு | FACTORY ROAD |
34 | 7 | கதர் காலனி | KATHAR COLONY |
35 | 8 | கீழத் தெரு | EAST STREET |
36 | 8 | காமராஜ் நகர் | KAMARAJ NAGAR |
37 | 8 | தங்கவேல் சுப்பையா நகர் | THANGAVEL SUBBIAH NAGAR |
38 | 8 | கீழத் தெரு சந்து (சோமு நகர்) | EAST STREET LANE (SOMU NAGAR) |
39 | 8 | கீழத் தெரு சந்து(மருதமுத்து நகர்) | EAST STREET LANE (MARUTHAMUTHU NAGAR) |
40 | 8 | 14 மனைத் தெரு | 14 MANAI STREET |
41 | 8 | திருக்குளம் வடகரை | THIRUKKULAM VADAKARAI |
42 | 8 | பழைய அக்ரஹாரம் | OLD AGRAHARAM |
43 | 8 | அம்மன் சன்னதி | AMMAN SANNATHI |
44 | 9 | வடக்கு வீதி மேல்பாகம் | NORTH STREET MELPAGAM |
45 | 10 | கம்மாளர் தெரு | KAMMALAR STREET |
46 | 10 | தெற்கு தெரு | SOUTH STREET |
47 | 10 | தாமரைகுளத் தெரு | THAMARAIKULA STREET |
48 | 11 | இரயில்வே ரோடு | RAILWAY ROAD |
49 | 11 | இரயில்வே ரோடு உபசந்து | RAILWAY ROAD SUBLANE |
50 | 11 | கவரைத் தெரு | KAVARAI STREET |
51 | 12 | திருக்குளம் மேல்கரை | THIRUKKULAM MELKARAI |
52 | 12 | சாமி சன்னதி | SAMI SANNATHI |
53 | 12 | ஐராவதேஸ்வரர் தெற்கு | IRAWATHESWARAR SOUTH |
54 | 13 | சாமி சன்னதி சந்து 1 | SAMI SANNATHI LANE 1 |
55 | 13 | சாமி சன்னதி சந்து 2 | SAMI SANNATHI LANE 2 |
56 | 13 | சாமி சன்னதி சந்து 3 | SAMI SANNATHI LANE 3 |
57 | 13 | சாமி சன்னதி சந்து 4,5 | SAMI SANNATHI LANE 4,5 |
58 | 13 | சாமி சன்னதி சந்து 6 | SAMI SANNATHI LANE 6 |
59 | 13 | சாமி சன்னதி சந்து 7 | SAMI SANNATHI LANE 7 |
60 | 13 | முனியப்பா நகர் | MUNIYAPPA NAGAR |
61 | 13 | அனுசுயா நகர் | ANUSIYA NAGAR |
62 | 13 | கலைவாணி நகர் | KALAIVANI NAGAR |
63 | 14 | கலைஞர் காலனி | KALAIGHAR COLONY |
64 | 14 | இரயில்வே லைன் ரோடு | RAILWAY LINE ROAD |
65 | 14 | ரயிலடி தெரு | RAILADY STREET |
66 | 14 | கோ.சி.மணி நகர் | KOSI MANI NAGAR |
67 | 14 | சக்தி நகர் | SAKTHI NAGAR |
68 | 14 | பட்டீஸ்வரம் ரோடு | PATTEESWARAM ROAD |
69 | 14 | தந்தை பெரியார் நகர் | THANTHAI PERIYAR NAGAR |
70 | 14 | பாலாஜி நகர் | BALAJI NAGAR |
71 | 15 | பொன்னியம்மன் கோவில் தெரு | PONNIYAMMAN KOIL STREET |
72 | 15 | கிருஷ்ணா நகர் | KRISHNA NAGAR |
73 | 15 | பாலாஜி நகர் | BALAJI NAGAR |
74 | 15 | காந்தி நகர் | GANDHI NAGAR |
75 | 15 | லெட்சுமி நகர் | LAKSHMI NAGAR |
76 | 15 | சந்தியா நகர் | SANTHIYA NAGAR |
77 | 15 | காளிமுத்து நகர் | KALIMUTHU NAGAR |
78 | 15 | செந்தமிழ் நகர் | SENTHAMIZH NAGAR |
79 | 15 | திருவள்ளுவர் நகர் | THIRUVALLUVAR NAGAR |
80 | 15 | சச்சிதானந்தம் நகர் | SATCHITHANANTHAM NAGAR |
81 | 15 | அனுசுயா கோல்டன் சிட்டி | ANUSUYA GOLDEN CITY |