Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | அச்சம்பாடு | Achampadu |
2 | 1 | சின்னமூலக்கரை | China Moolakarai |
3 | 1 | லெத்திகுளம் | Lethikulam |
4 | 1 | பெருமாள் நகர் | Perumal Nagar |
5 | 2 | நாகல்குளம் கஸ்பா | Nagalkulam Kasba |
6 | 2 | நாகல்குளம் பிறகரை | Nagalkulam Pirakarai |
7 | 2 | நாகல்குளம் உள்வாய் | Nagalkulam Ulvai |
8 | 3 | அம்மன் கோவில் தெரு | Amman Kovil Street |
9 | 3 | ஆவணி கிணறு தெரு | Avani Kinaru Street |
10 | 3 | ஈஸ்வரி அம்மன் கோவில் தெரு | Eswari Amman Kovil Street |
11 | 3 | கலிவிநாயகர் கோவில் தெரு | Kali Vinayagar Kovil Street |
12 | 4 | மெயின் ரோடு | Main Road |
13 | 4 | நடுத்தெரு கீழ்பாகம் | Middle Stret East Street |
14 | 4 | வடக்கு தெரு கீழ்பாகம் | North Street East Side |
15 | 4 | பரமசிவன் கோவில் தெரு | Paramasivan Kovil Street |
16 | 5 | கோட்டை தெரு | Kottai Street |
17 | 5 | மெயின் ரோடு | Main Road |
18 | 5 | நடுத்தெரு மேல்பாகம் | Middle Street West Side |
19 | 5 | வடக்கு தெரு மேல்பாகம் | North Street West Side |
20 | 5 | வீரகாளியம்மன் கோவில் தெரு | Veerakali amman Kovil Street |
21 | 6 | கோகுலம் தெரு | Gokulam Stret |
22 | 6 | மெயின் ரோடு | Main Road |
23 | 6 | நேதாஜி தெரு | Nethaji Street |
24 | 6 | என்.ஜி.சங்கர் தெரு | N.G.Sangar Street |
25 | 6 | சங்கிலி பூதத்தான் கோவில் தெரு | Sangiliboothathan Kovil Street |
26 | 6 | செல்வ விநாயகர் கோவில் தெரு மேல்பாகம் | Selva Vinayagar Kovil Street West Side |
27 | 6 | தியாகராஜர் தெரு | Thiyagarajar Street |
28 | 7 | பாரதியார் தெரு | Bharathiyar Street |
29 | 7 | கார்த்திகை தெரு | Karthigai Street |
30 | 7 | மெயின் ரோடு | Main Road |
31 | 7 | சாலைக்கடை தெரு | Salaikadai Street |
32 | 7 | செல்வ விநாயகர் கோவில் தெரு கீழ்பாகம் | Selva Vinayagar Kovil Street East Side |
33 | 7 | திருவள்ளுவர் தெரு | Thiruvalluvar Street |
34 | 8 | ஆதிதிராவிடர் தெரு | Aathi Dravidar Street |
35 | 8 | ஜெகஜீவன்ராம் தெரு | Jeegajeevan Ram Street |
36 | 9 | கொடிகுளத்தான் கோவில் தெரு | Kodikulathan Kovil Street |
37 | 9 | மெயின் ரோடு | Main Road |
38 | 9 | சிவா தெரு | Siva Street |
39 | 9 | சுந்தர விநாயகர் கோவில் தெரு | Sundaravinayagar Kovil Street |
40 | 9 | தனுஷ்கோடி தெரு | Thanushkodi Street |
41 | 10 | காமராஜர் தெரு | Kamarajar Street |
42 | 10 | முகைதீன் ஆண்டவர் தெரு | Muhaideen Andawar Street |
43 | 10 | நான்குநேரி ரோடு | Nanguneri Road |
44 | 11 | தான்தோன்றி | Thanthontry |
45 | 12 | அரசனார்குளம் | Arasanarkulam |
46 | 12 | காந்திநகர் காலனி | Ganthi Nagar Colony |
47 | 13 | கடம்பன்குளம் | Kadampankulam |
48 | 13 | கல்லத்தி | Kallathi |
49 | 13 | கல்லத்தி காலனி | Kallathi Colony |
50 | 14 | எடுப்பல் இந்திரா காலனி | Edupal Indra Colony |
51 | 14 | எடுப்பல் கக்கன் தெரு | Edupal Kakkan Stret |
52 | 14 | எடுப்பல் காமராஜர் தெரு | Edupal Kamarajar Street |
53 | 14 | பிள்ளைகுளம் | Pillaikulam |
54 | 15 | மெயின் ரோடு | Main Road |
55 | 15 | முத்துவீரப்பபுரம் | Muthuveerapapuram |
56 | 15 | சங்கர் நகர் | Sangar Nagar |
57 | 15 | சொக்கலிங்கபுரம் | Chokkalingapuram |
58 | 15 | துத்திகுளம் | Thuthikulam |